MOTION


Het snel en nauwkeurig positioneren met servomotoren. SedActa heeft meer dan 30 jaar ervaring en tal van referenties met merken als Siemens, Bosch Rexroth, Beckhoff, SEW, Lenze, Kollmorgen, etc.


Wij leveren sinds jaar en dag de sturing voor de Soenen machines, zoals ponslijnen voor stampen van gaten, perforatiepersen en kniplijnen. Telkens opnieuw trachten wij het maximale qua snelheid te combineren met een accurate positionering!

VISION


Het nauwkeurig opmeten van objecten, referentie gaten, etc.

Vormen herkennen waarbij we controleren of deze aanwezig zijn en/of matchen van afmetingen.


Afhankelijk van de toepassing gaan wij opzoek naar de juiste hardware om u een (kosten-) efficiënte oplossing voor te leggen. 

ROBOTS


Integratie van robots in uw project.

In functie van de payload, het bereik en de gewenste snelheden kan een geschikt type van robot gekozen worden.


Om een nauwe samenwerking met een operator mogelijk te maken kunt u opteren voor een COBOT. Zie de CRX 10 van Fanuc welke perfect kan worden ingezet voor het laden en ontladen van een AGV zonder dat u extra afscherming moet voorzien.
DATA CAPTATIE


De registratie van belangrijke productieparameters welke worden bewaard in een centrale database. Dit kan zowel lokaal bij de klant als in de Cloud.

Onder het moto van "Meten is Weten", is het belangrijk een goed beeld te krijgen van de kritische parameters binnen uw proces.

Afhankelijk van uw hardware-configuratie en de noden naar registratie en rapportage, kunnen wij u een oplossing voorleggen.